Press "Enter" to skip to content

Három új taggal bővült a Színházi Kritikusok Céhe

A Színházi Kritikusok Céhe három három fiatal kritikussal bővült. A 2019. október 28-i közgyűlésén egyhangú szavazással vettük fel tagjaink közé Fritz Gergelyt, Kocsis Marcellt és Nagy Klárát.

Fritz Gergely jelenleg PhD-hallgató a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Irodalomtudományi Doktori Iskolában. Kritikái a Revizor kritikai portálon, a Tiszatájban, a Dunszt kulturális magazinban, a Műúton, a Látóban jelennek meg.

Kocsis Marcell 2015 óta publikál különböző sajtófelületeken, ezzel párhuzamosan folytatta tanári
tanulmányait az ELTE Savaria Egyetemi Központban. Állandó szervezője a szombathelyi Savaria Irodalmi Műhelynek és Műhely Mozinak. Kritikái az Art7 kulturális portálon és a Dunszt kulturális magazinban jelennek meg.

Nagy Klára az ELTE szociológia alapszakának hallgatója, a Társadalomelméleti Kollégium tagja. 2017-től részt vett a Színház folyóirat mentorprogramjában, valamint több nemzetközi kritikusszemináriumon, 2019-ben elnyerte a Müpa Karc kritikaíró pályázatának közönségdíját. Kritikái a Színház folyóiratban és a Dunszt kulturális magazinban jelennek meg.